Een vereniging van buren en burgers om recht te laten geschieden in het PFAS/PFOS dossier tegen 3M.

Informatieformulier

U heeft redenen om te vermoeden dat u slachtoffer bent van de historische uitstoot van PFAS door de industriële activiteit van 3M in Zwijndrecht, en u woont in Zwijndrecht, Melsele, Kruibeke, Beveren of Antwerpen

  • omdat u (uw familie) zelf in de voorbije 30 jaar in de omgeving heeft gewoond, met het risico op gezondheidsproblemen als gevolg, en/of
  • omdat u (uw familie) in de omstreken een onroerend goed bezit, waarvan de waarde is gedaald en dewelke mogelijks onverkoopbaar wordt.

Bijgevolg wenst u informatie te bekomen – op vrijblijvende basis – over deelname aan de gerechtelijke actie(s) die namens het burgercollectief “DARKWATER3M” zullen worden opgestart tegen 3M.

Dan kan u via de knop hierboven het formulier invullen (één per gezinshoofd), en uw toestemming verlenen om de aldus verkregen data te gebruiken enkel en alleen met het doel u ten gepasten tijde gerichte informatie te verschaffen.

Algemeen contactformulier

Hebt u andere algemene vragen, bemerkingen of suggesties, gebruik dan gerust het algemeen contactformulier hieronder. We proberen u zo snel mogelijk een antwoord te sturen.